Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Robo alkaU Šibeniku je u organizaciji Hrvatskog robotičkog saveza nedavno održana Robotička alka na kojoj su učenici Osnovne škole Supetar postigli zapažen uspjeh.

 

 
Nakon robotičkih radionica, koje su se tijekom ljeta održale u OŠ Supetar i Pučišća, učenici su krenuli u Šibenik provjeriti svoja znanja i vještine na pravom natjecanju tzv. Robotičkoj alci.

Na juniorskom natjecanju sudjelovali su učenici osmog i sedmih razreda: Sandro Karić,Matej Ivčević, Paul Lombardić, Mili Damjanović Brtičević, Marko Zidar, Frane Števanja, Paolo Peša i Ante Kaštelan dok je voditeljica ekipe bila je njihova učiteljicom tehničke kulture Danica Plastić.  

Najčvršću ruku i najsigurnije oko pokazao je Frane Števanja, učenik 7. razreda osvojivši u pojedinačnom natjecanju prvo mjesto, dok su u kategoriji natjecanja kao grupa naši učenici osvojili izvrsno drugo mjesto.

 


Svi sudionici Robotičke alke primili su priznanja za sudjelovanje na natjecanju a Frane Števanja je, kao pobjednik, osvojio uz diplomu i robotsko sučelje, dok je škola dobila priznanje za sudjelovanje na edukaciji i natjecanju u Robotičkoj alki za juniore.

 


Ovim uspjehom učenici OŠ supetar osvojili su i pravo za sudjelovanje na državnom prvenstvu u robotici koje će se održati u Zagrebu.

Još jedna čestitka našim „robotičkim alkarima“!!!

Prilog: Andrea Kaštelan, pedagog OŠ Supetar

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.