Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Dječji vrtić MrvicaU Skladu sa božićnim i novogodišnjim ozračjem Grad Supetar u suradnji sa TZ Grada Supetra i dječjim vrtićem 'Mrvica' organizira prikupljanje donacija za uređenje dječjeg igrališta (dvorišta) spomenutog vrtića.

 

 
Povodom toga u petak, 13.12.2013. u prostorijama "Svpetrvs hotela" u vremenu od 16:00 do 19:00 sati održati će se i radionica sa djecom na kojoj će se izrađivati prigodni božićni ukrasi.

Sudionici radionice su odgajatelji i roditelji vrtićke djece, a inicijatori zaposlenici dječjeg vrtića.

Ovime pozivamo sve naše čitatelje da se aktivno uključe u rad Božićne radionice a ujedno i apeliramo da u skladu s vašim mogućnostima svojim donacijama pomognete u uređenju adekvatnog igrališta na kojem bi klinci nesmetano uživali u svojim vrtićkim aktivnostima.

Broj žiro računa Dječjeg vrtića Mrvica na koji možete uplatiti donacije je 2330003-1100108056, s pozivom na broj HR 02 i OIB 30026358790.

Unaprijed zahvaljujemo na odazivu!

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.