Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TribinaU subotu, 14. prosinca u Galeriji Nerežišća sa početkom u 17.00 sati održat će se edukativna tribina o prevenciji ovisnosti.

 

 

 Organizator tribine je Općina Nerežišća, u suradnji sa Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Splitsko – dalmatinske županije i  Zajednicom žena Splitsko-dalmatinske županije „Katarina Zrinski“ a predavanja na istoj održat će eminentni stručnjaci o prevenciji ovisnosti sa Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko – dalmatinske županije; mr. sc. Josipa Glavaš, dr.med. specijalist školske medicine Službe za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje i Nađan Šerić, dr. med. specijalist epidemiolog Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti.

Tribina je namjenjena edukaciji mladih i njihovih roditelja s ciljem prevencije zlouporabe droga i ostalih sredstava ovisnosti stoga Vas pozivamo da u što većem broju prisustvujete jer samo zajedno možemo doprinjeti sigurnosti naše zajednice te stvoriti pozitivno okruženje za život mladih.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.