Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Muzej u ŠkripuMuzej otoka Brača u Škripu koji djeluje u sklopu Centra za kulturu Brač nagrađen je Godišnjom nagradom Hrvatskog muzejskog društva.

 

 

 Svečana dodjela godišnjih nagrada održana je 10. prosinca 2013. u 14 sati, nakon Skupštine HMD-a, u atriju zagrebačkog Muzeja Mimara.

Ocjenjivački sud za dodjelu nagrada Hrvatskog muzejskog društva nagrade je dodjelio temeljem prispjelih prijedloga i odluke o Godišnjoj nagradi Hrvatskog muzejskog društva a među petero ovogodišnjih laureata našao se posve zasluženo i naš Muzej otoka Brača u Škripu i to kako u obrazloženju piše: "...za realizaciju Noći muzeja 2012. Pod nazivom Večer bračke škrtosti - kojom se muzej povezao sa lokalnom zajednicom i izašao izvan svojih okvira u okruženje u kojem žive njegovi posjetitelji te senzibilizirao lokalnu zajednicu spram muzeja, istovremeno pokazujući čime rezultira povezivanje baštinskih ustanova (muzej- centar za kulturu- turistička zajednica- knjižnica)..."

Čestitamo!

Foto-galeriju sa dodjele nagrada pogledajte na našoj FB stranici.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.