Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Vrhbračka intradaU Selcima je prošle nedjelje održana prva Vrhbračka intrada, jedinstveni gastronomski događaj koji će, ako je suditi po odazivu izlagača i posjetitelja vrlo brzo prerasti u tradicionalnu manifestaciju.

  

U Selcima je 8. prosinca 2013. godine održana Vrhbračka intrada. Na ovoj jedinstvenoj gastronomskoj večeri, u restoranu Ružmarin, predstavili su se lokalni proizvođači ulja, vina i delicija od masline i grožđa, te ostalog autohtonog voća. Registrirani proizvođači, a i oni koji proizvode za vlastite potrebe donijeli su razne proizvode od masline i loze, sirupe, marmelade, suho voće, likere, rakije, te konzerviranu ribu.

Obzirom da je riječ o prvoj ovakvoj manifestaciji odaziv izlagača i posjetitelja bio je više nego dobar pa je ova večer odlično poslužila kao poticaj za sve buduće zajedničke projekte, prvenstveno vezane uz prezentaciju autothonih proizvoda ovog dijela našeg otoka turistima i posjetiteljima u ljetnim mjesecima.

 


Svim sudionicima Općinski načelnik podijelio je Diplome za kvalitetu, koja će ih podsjećati na ovu lijepu večer ali i potaknuti u njihovom daljnjem radu.

Općina Selca planira okupiti sve proizvođače, ponuditi im edukacijske programe ali i podršku u njihovim nastojanjima da pronađu krajnje kupce za svoje proizvode.

Galeriju fotografija sa ovog jedinstevnog događaja možete pogledati na službenim stranicama Općine Selca.

Izvor: Službene stranice Općine Selca

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.