Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

PAMETAN, SPRETAN, SRETANTradicionalni kviz Narodne knjižnice Sutivan, koji se već godinama održava u ovom bračkom mistu pod imenom “Pametan, spretan i sretan”, ove godine izlazi izvan okvira Stivana i poziva sva bračka mjesta da se uključe sa svojim ekipama.

 

 

 

Kviz je zabavna mješavina igara znanja, snalažljivosti i spretnosti a neke od najčešćih disciplina su: slaganje rijeći od izvučenih slova, pitalice razne tematike, brzinsko slaganje puzla, foto memorija, prepoznavanje glazbe, balansiranje predmeta na glavi, prepoznavanje mirisa i okusa, pantomima i sl. a ove godine posebna pažnja posvetit æe se poznavanju otoka Brača u svim aspektima.

Svako bračko mjesto ima pravo prijaviti jednu ekipu koja će predstavljati to mjesto na način da prva regularno prijavljena ekipa dobija pravo zastupanja svog mjesta. Ekipe se sastoje od 4+1 igrača, koji se moraju prijaviti imenom, prezimenom i slikom na mail Narodne knjižnice Sutivan Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. počevši od 13.12.2013.

Kotizacija sa sudjelovanje u kvizu je 100 kuna po ekipi, kvalifikacijski susreti će se odigrati 04. siječnja 2014. (subota), a finalni susret sljedećeg dana 05. siječnja 2014. (nedjelja) u stivanskoj knjižnici.

Posebna zanimljivost je da će se finalni susret putem “live streaminga” prenositi na internetu što će osigurati dobru gledanost zainteresirane publike a više detaljnijih informacija možete dobiti na tel. 718 000 kroz radno vrijeme knjižnice Sutivan.

Okušajte svoje znanje i ostale vještine u prvom svebračkom kvizu 04. i 05. siječnja 2014. godine.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.