Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Priča za pohvalu"A što reći kad od načelnika jedne bračke općine prvo dobiješ pismo podrške, razumijevanja i poznavanja problema napuštenih životinja.........." - ovako počinje pismo koje opisuje jedan human potez selačkog Načelnika općine, potez vrijedan pohvale i naravno objave.


"A što reći kad od načelnika jedne bračke općine prvo dobiješ pismo podrške, razumijevanja i poznavanja problema napuštenih životinja i onda nakon par dana dobiješ i novčanu donaciju te iste općine i njenog načelnika..." - javlja nam Tina Duk iz udruge "Bračke šape" i nastavlja - "... a bez da si čovjeka ikad vidio, bez da si s njim ikad razgovarao i bez da si ikad nešto kao Udruga učinio u njegovoj općini. Nikad nije s njihove strane bilo ni lažnih obećanja, nikad nije bilo laži, nikad nije bilo nikakvih muljanja i izmotavanja. Nikad nije bilo svih onih stvari koje u pravilu, čast iznimkama, dobijemo od svih drugih načelnika, pročelnika, gradonačelnika i svih ostalih čelnika.

Sve je bilo jako jednostavno ...načelnik je odlučio pomoći i to je i učinio.

Tako malo treba, malo vremena, malo novca i malo truda...ali puno dobre volje.

Mislim da vam ne trebamo pisati o tome koliko smo sretni, koliko smo ugodno iznenađeni, a u isto vrijeme i tužni jer taj načelnik je nažalost samo jedan.

Neka se zamisle svi oni na visokim pozicijama, svi oni opterećeni megalomanskim projektima, svi oni koji čuvaju svoje stolice i daju lažna obećanja.
Neka se zamisle koliko malo treba....da.....jako malo što je u isto vrijeme nama jako puno.

Zato naš duboki naklon ide Općini Selca i njenom načelniku g. Marijančeviću koji su ovom gestom pokazali da se i u ovim teškim vremenima i dalje može biti čovjek.

Dali su nam nadu da na našem lipom škoju ipak nisu svi isti.....i dali su nam potvrdu da naš rad nije uzaludan."

HVALA OD SRCA!

Bračke šape!

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.