Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Torcida BračKlub navijača Hajduka Torcida Brač obavještava nas (a samim tim naravno i Vas dragi naši štioci) kako je počelo upisivanje članova za 2014. godinu.

 

 


Cijena godišnje članarine za mlađe od 14 godina je 50 kn, dok je cijena za starije od 14 godina 100 kn.


S obzirom da prostorije KNH Torcida Brač još nisu otvorene, radovi su pri kraju, članovi se trenutno upisuju putem direktnog kontakta, dok će kasnije biti moguće upisivanje unutar prostorija kluba. Torcida Brač ovim putem poziva sve zainteresirane na učlanjivanje u veliku hajdučku obitelj uz napomenu kako upravo uplatom članarine direktno pomažete radu kluba navijača.

Iz Torcide Brač naglašavaju kako će samo članovi sa uplaćenom članarinom, nakon njegova otvaranja, imati pravo koristiti prostor za druženje i ostale aktivnosti koje će se tamo odvijati.

Za detaljne informacije o svemu kontaktirajte predsjednika KNH Tonija Stipičića na mob 099 800 2864 ili ostavite poruku u inbox na FB profilu @Toni Stipičić

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.