Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

UPRIZORENJE ISUSOVA ROĐENJAU Kavanjinovim dvoima u Sutivanu uprizoreno je u subotu navečer Isusovo rođenje u Betlehemskoj štalici.

 

 

 

 

Brojni posjetitelji, među kojima je bilo dosta djece, imali su prilike uživati u doživljaju povijesne Betlehemske noći.

Pod okriljem noći i vedrim nebom osutom zvijezdama u projektu „žive jaslice“sudjelovalo je dvadesetak glumaca amatera odnosno kostimiranih mladića i djevojaka, ali i djece. U punom pogonu bili su foto aparati i mobiteli jer su mnogi željeli zabilježiti scene Božićne noći.

 

 

Uz upaljene ferale i baklje bila je tu Sveta obitelj sa štalicom, pastiri i životinje, anđeli i mudraci s istoka. Cijeli projekt osmislila je Nataša Petej koja već deset godina živi na Braču.

 

Jedino je to uprizorenje živih jaslica na Braču. Uz otvorenu vatru posjetitelji su se na završetku mogli okrijepiti i zagrijati kuhanim vinom i vrućim čajem.

 

Izvor: Slobodna Dalmacija

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.