Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Izglasan proračun općine BolProračun općine Bol za 2014. godinu uvojen je jednoglasno i u rekordnom roku od samo četiri minute.

 

 

 Nakon kraćeg uvoda predsjednika Općinskog vijeća Dora Adulmara i prijedloga da se prihvati proračun, svi su vijećnici, njih 10, bili "za". Opravdano je bio odsutan Dinko Karninčić Batinić.

Proračun za 2013. ostvaren je u iznosu od 16.855.468 kuna, dok je za 2014. planiran na 18.930.000 kuna.

Sjednica Općinskog vijeća sazvana je drugog dana praznika (četvrtak, 26. prosinca u 10 sati) kako bi proračun bio usvojen do kraja tekuće godine. Na sjednici 16. prosinca za predloženi Proračun bila su tri vijećnika, a sedmoro ih je bilo suzdržano.

Na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici donesena je jednoglasno i odluka o smjernicama za organizaciju i razvoj sustava zaštite i spašavanja na području općine Bol u 2014. godini

Na kraju sjednice, koja je trajala samo 14 minuta, nazdravilo se novom Proračunu, blagdanima i Novoj godini.

 

 Izvor: Bolska kronika

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.