Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Slika

Kad na supetarskom Banju pinjoli usrid lita bacidu prve šiške , skupite ih šaku (ne šiški vengo pinjoli) i spremite ih sa patatima.

 

Sastojci za 4 obroka:

tri kvarta kila patati
3-4 mlade kapule
malo maslinova ulja
malo mlivenoga papra
šaka pinjoli

 

 Priprema:

Skuhajte patate u slanu vodu

Na maslinoven uju zažutite mladu kapulicu skupa s zelenin dilon i dodajte kuhanie patate.

Kad patati zarumenidu i dobiju finu boju dodajte pinjole i mišajte dok se ne zarumene.

Začinite svježe mlivenin paprom.

 

Bilješke:

Ako vilite eksperimentirat umisto mlade kapule patate možete zafrigat i na friško ubranoj ljutiki.

Autor: Kalanprst

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.