TJEDAN PREVRTLJIVOG VREMENANakon relativno dugog razdoblja stabilnog, toplog i suhog vremena pred nama je, meteorološki gledano, jedan posve prevrtljiv i promjenjiv tjedan s obiljem kiše.

FOTO RADIONICA "PORTRET SUPETRA"U Supetru je u organizaciji OŠ Supetar i u suradnji sa Hrvatskim fotosavezom  u sklopu projekta „Kulturna baština – Iz spomenara naših mista“ održana zanimljiva foto-radionica.

SV.JURAJ

Možda to niste znali ali danas je blagdan sv. Jurja, zaštitnika otoka Brača.

BRAVO KARLA!Na Državnom natjecanju iz romanskih jezika, održanom u gradu Pagu, od 19. do 21. travnja 2015. godine, naša Karla Drpić, učenica 4. f razreda Prve gimnazije u Splitu osvojila je prvo mjesto!

EKIPA CRVENOG KRIŽA 4.Pučiška ekipa Crvenog križa je na međužupanisjkom natjecanju u vrlo jakoj konkurenciji osvojila odlično 4. mjesto.

AKO NE TI, TKO? AKO NE SAD, KAD?Udruga Zemlja za nas i LVC Brač organizirali su akciju čišćenja i uređenja plaže Lovrečina, s posebnim naglaskom na ostatke crkvice iz šestog stoljeća, koja je gotovo potpuno zarasla u draču. Akcija je organizirana u sklopu nacionalne manifestacije Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...