Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Danas je Sv.Nikola darivao milnarsku dječicu. Krenuo je rivom prema vrtiću, gdje je darivao mališe, a potom je svratio u osnovnu školu do onih malo starijih.


Povezanost čovjeka, broda i mora, tako nejasna i tajanstvena ljudima s kopna posve je u logična, prirodna i razumljiva nama koji od mora, s morem i uz more živimo čitav život a na ovaj blagdan Sv. Nikole još je i očitija.

Nakon što su djeca s područja Općine Nerežišća ispisala 159 čestitki za djecu slabijeg imovinskog stanja, njihova omiljebna Keti iz pekare nastavlja sa Božićnom humanitarnom akcijom.

Proslava desete obljetnice sastava Detour bila je i odlična prigoda za predstavljanje nove inspiracije domaćim modnim brendovima - Ivici Skoki i DeLightu, koji su za slavljenički koncert u Tvornici kulture u Zagrebu odjenuli Ginu Victoriju Damjanović, glavnu vokalisticu.

Nakon što je 5 mladih djevojaka pobijedilo na nedavnim izborima i time priskrbile vlast na otoku Silbi, odlučno su krenule mijenjati neke stvari. Tako su uz pomoć izvršnog producenta projekta Kristijana Lopca i producenta Aleksandra Kovačevića, inače autora projekta SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ, organizirali Advent na Silbi, a sve s ciljem obogaćivanja ponude i izvan turističke sezone.

Dok čekaju službene rezultate i izvješće o broju darovanih doza krvi na Odjelu za tranfuzijsku medicinu KBC-a Split vrijedni članovi Crvenog križa Brač objavili su i malo statistike.