English French German Italian Portuguese Russian Spanish

HRAPOĆUŠA ZA SVA VREMENA

hARPOĆUŠALegendarna gospođa Matulić iz Dola na Braču, svoju Hrapoćušu, to jest Dolsku tortu koja je proglašena i zaštićenim kulturnim dobrom RH, predstavila je i na nedavno završenim Biserima mora.

Više...

PRESSICA NA VIDOVOJ GORI

bOŽIĆ NA sUNCUPressicom održanoj prekjučer Vidovoj gori medijima se predstavila ekipa švedske tv serije "Božić na suncu" koja se upravo snima na našem otoku.

Više...

SMOTRA SIRNICA OTOKA BRAČA

SirnicaTuristička zajednica grada Supetra i Narodna knjižnica Sutivan organiziraju «3. Smotru sirnica otoka Brača», gastronomsku manifestaciju koja će se održati na Uskršnji ponedjeljak 21. travnja 2014. u Škripu u Muzeju uja obitelji Cukrov, prošlogodišnjih pobjednika smotre.

Više...

CVJETNICA

CvitnicaDanas slavimo Cvjetnica ili Nedjelju Muke Gospodnje što je uvod u Veliki tjedan, dan je to kad se Crkva spominje Isusovog trijumfalnog ulaska u Jeruzalem u dane prije Pashe, ali i njegove muke koja je uslijedila nakon toga.

Više...

PRVI BRAČANIN NA CRO A PORTERU

GluševićU Zagrebu se od 9. do 14.4. održava najveća modna manifestacija u Hrvata, Cro-A-Porter na kojem je ove godine debitirao i jedan Bračanin.

Više...

BISER MORA - DAN TREĆI

Biser moraTrećeg su dana Bisera mora kuhari i brameni odmjeravali snage no ovaj put natjcanja su se iz kuhinja i barova premijestila i na pravi pravcati sportski teren.

Više...