AKCIJA ČIŠĆENJA PODMORJA U POSTIRIMAU organizaciji Općine Postira i tamošnje Turističke zajednice prošle je subote  u Postirima održana uspješna akcija čišćenja podmorja.

BRAČKI DOPRINOS MANIFESTACIJI „HRVATSKA VOLONTIRA“¸Brački je volonterski centar (LVC Brač) okupio nekoliko bračkih i jednu splitsku udrugu, u tri velike volonterske akcije kojima obilježava manifestaciju „Hrvatska volontira“.

brascuta-hodocasceJučer se pučiški puk poklonio svojemu svecu zaštitniku, velikom mučeniku, svetom Jurju a poštovan je i običaj od starine da se prvu nedjelju nakon blagdana ovoga sveca odlazi hodočastiti na Bračutu.

MLADI KLESARI U ZAGORJUUčenici Klesarske škole odradili su izvanučioničku nastavu u društvu svojih vrijednih profesora u Varaždinu, Krapini i Zagrebu.

BRAČ IMA I SVOJE KOORDINATORE VOLONTERAU ožujku i travnju, na Braču se održao trodnevni besplatni trening za koordinatore/ice volontera. 

"BRAČKA" BISTA FRANCUSKOG DRAGOVOLJCA U VUKOVARUProšle je nedjelje u Vukovaru svečano otkrivena bista francuskog dragovoljca Jean-Michela Nicoliera poginulog u obrani Vukovara 1991. godine rad našeg, bračkog akademskog kipara Lovre Jakšića.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...