OskariU Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održana je svečana dodjela Oskara znanja a među najboljim učenicima na državnim i međunarodnim natjecanjima bili su i naši Boljani.

OkupacijaI ove će godine u prva tri vikenda početka središnjeg dijela turističke sezone supetarski porat biti pod okupacijom jarbola i jedrilica.

dAN gRADAJučer je Supetar obilježio Dan grada i blagdan svog patrona Sv. Petra, možda i nije bio centar svita ali središte ovog našeg malog otočkog univerzuma svakako.

REĐENJE ZA SVEĆENIKADanas će se u milnarskoj župi Gospe od Blagovijesti u 10,30 održati mladimisničko slavlje našega novoga svećenika don Ivana Jurina.

PučiškeMeđu najuspješnijim učenicima Splitsko-dalmatinske županije ove godine nalaze se i dvie vridne i pametne pučiške cure, Nora Ivić i Karla Drpić.

POČELO UREĐENJE SUPETARSKOG LJETNOG KINADanas su započeli radovi na uređenju ljetnog kina jednog od kultnih okupljališta Supetrana i njihovih gostiju koje će ove godine ponovo otvoriti svoja vrata.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...