IZASLANSTVO HRM NA GROBU ADMIRALA STIPETIĆAPovodom Dana HRM izaslanstvo HRM i udruge dragovoljaca HRM, te član obitelji pok.admirala, položilo je vijenac i zapalilo svijeću na grobu bivšeg zapovjednika HRM admirala Vida Stipetića u Dolu , uz prisjećanje i molitvu za sve poginule i preminule u Domovinskom ratu.

DAN HRMSvim pripadnicima Hrvatske ratne mornarice čestitamo Dan Hrvatske ratne mornarice i 23. obljetnicu njenog utemeljenja, uz posebnu počast i trajnu zahvalnost svim njenim poginulim i preminulim pripadnicima.

BRAČANI ZATRAŽITE NOVE ISKAZNICE I VINJETE ZA VOZILA Svi stanovnici našeg otoka koji su dosad ostvarivali pravo na besplatni ili subvencionirani trajektni, katamaranski i brodski prijevoz moraju Agenciji za obalni linijski pomorski promet podnijeti zahtjev za izdavanje nove “otočne iskaznice” i vinjete za vozila.

70-ta OBLJETNICA OSLOBOĐENJA OTOKANa današnji dan 1944. godine, po završetku zajedničke ofenzive NOVJ-e i Savezničkih snaga, naš je otok oslobođen od njemačke okupacije.

ZAPOŠLJIVOSTI MLADIH NA DALMATINSKIM OTOCIMAU tijeku je provođenje istraživanja o zapošljivosti i kvaliteti života mladih na dalmatinskim otocima.

SANIRAN KROV KNJIŽNICEDobrotom Općine Sutivan napokon je privremeno saniran krov Narodne knjižnice Sutivan koji je zadnjih nekoliko godina opasno prokišnjavao, što je narušavalo normalan rad knjižnice i ugrožavalo knjižni fond.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...