brac online

Ni pooštrene mjere zaštite od epidemije koje su na snazi nisu spriječile doborovoljne darivatelje krvi da odrade još jednu uspješnu akciju darivanja ove dragocjene tekućine.

Na Nedjelju Muke Gospodnje ili Cvjetnicu, 5. travnja, u spomen slavlja ulaska Gospodinova u Jeruzalem, zbog poštivanja odredbi nacionalnog Stožera civilne zaštite RH, Vlade RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, euharistijska slavlja moći će se pratiti putem elektroničkih medija - radija, televizija, internetskih stranica biskupija i društvenih mreža, odnosno bez nazočnosti naroda.

Centar za kulturu Brač pobrinuo se da u ovom vremenu ograničenog kretanja ne ostanete uskraćeni ni za kulturne sadržaje.

Od danas pa sve do kraja mjeseca trgovački lanac Studenac časti kavom sve one na prvoj crti borbe s epidemijom.

Na Braču nema zaraženih korona virusom, u samoizolaciji je od jucer 19 osoba i sve su pod stalnim nadzorom policije i lijecnika.

Na Braču nema zaraženih korona virusom, u samoizolaciji je od jucer 35 osoba i sve su pod stalnim nadzorom policije i liječnika.

Naši otočni stožeri civlne zaštite preko stranice Kriznog stožera otoka objavili su zajedničko obrazloženje načina nadzora i kontrole pridržavanja i provođenja mjera nacionalnog Stožera civilne zaštite RH.

Na Braču nema zaraženih korona virusom, u samoizolaciji je od jucer 49 osoba i sve su pod stalnim nadzorom policije i liječnika kaže u svom izvješću Krizni stožera otoka pozivajući na maksimalno poštivanje mjera zaštite jer svi skupa ulazimo u kritično razdoblje.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.