LOGO SVJETSKOG PRVENSTVA U SUPETRUOdlukom Organizacijskog odbora 15. Svjetskog prvenstva u udičarenju s broda (U-21) koje će se održati u Supetru od 05.-11.10.2015.g u organizaciji KŠR "Arbuna" prihvaćen je logo prvenstva.

DAN RUŽIČASTIH MAJICADan ružičastih majica, poznatiji kao Pink Shirt Day, održava se posljednje srijede u veljači a ideja njegovog obilježavanja nastala je u Kanadi u znak protesta zbog nasilničkih incidenata u školama.

KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE OVAJ TJEDAN?Možda se od puste kiše niste ni ošervali ali ova mokra nedjelja koja je za nama bila je prvi dan klimatološkog proljeća a ono astronomsko počet će 20. ožujka u 23 sata i 45 minuta.

BOLJANI ZA ČISTI JADRANSvojim malim ali vrlo zapaženim preformansom i Boljani su dali svoj doprinos otporu bušenja nafte u Jadranu.

ČistilicaPopularni supetarski "hovnocuc" otišao je u povijest, od danas se na gradskim ulicama može vidjeti nova samohodna čistilica.

Pučišća u top 30Na listu trideset najljepših malih gradića na svijetu, koji svojim skladom i ljepotom oduzimaju dah po izboru news & entertainment portala Distractify uvrštena su i naša Pučišća.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...