Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Prof. Daniel Denegri počastit će nas i ove godine zanimljivim predavanjem "Novosti iz Cerna", 17. kolovoza s početkom u 21 sat, u Galeriji Ivan Rendić u Supetru.

Danas slavimo Blagdan Velike Gospe - Uznesenje Blažene Djevice Marije na nebo i taj dan je ujedno i državni blagdan u Republici Hrvatskoj.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg koncerta u sklopu turneje "Radio na cesti" splitskog community radija "KLFM – Radio u zajednici" koja promovira neovisne domaće izvođače, Centar za kulturu Milna odlučio je pokrenuti novi stalni program "Radio na otoku" u partnerstvu s KLFM radijom. U petak, 11. kolovoza, u 21 sat u Milni na dnu vale, na Žalo, ove godine nastupa sjetni splitski kantautor Gracin, koji stiže s bendom; pulsko/zagrebačku koncertnu atrakciju, trio NLV i jedan od najznačajnih hrvatskih indie bendova, The Orange Strips iz Labina. Kao i uvijek, KLFM Soundsystem spreman je za otvaranje i zatvaranje ove večeri.

Udruga Kokkin organizira u Pučišćima od 7. do 11. kolovoza dvije zanimljive radionice za djecu od 8 do 15 godina.

Svim našim čitateljima građanima upućujemo iskrene čestitke u povodu obilježavanje 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

"Uz malo lavura do lipih montura" naziv je kreativne i reciklažne modne radionice za djecu koja je u Bolu započela 1. kolovoza u bolskom Domu kulture, pod vodstvom uspješne i talentirane modne dizajnerice Antonie Jakšić Dorotić.