Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Uoči Dana hrvatskog turizma koji se ove godine održavaju u Bolu te povodom obilježavanja Dana Dana Turističke zajednice općine Bol ministar turizma Gari Cappelli čestitao je Bolu na kvalitetnim rezultatima u 2016. godini.

Prošlog su petka u okviru međunarodnog festivala kreativnosti Golden Drum u Ljubljani dodijeljene nagrade za projekte tržišnih komunikacija iz zemalja Srednje i Istočne Europe a naš dizajnerski tim Bruketa&Žinić OM osvojili su glavnu nagradu Golden Drum u kategoriji dizajna ambalaže masovnih proizvoda i to za rad Etiketa skromnog čovjeka, nastao u suradnji s Brandoctorom za bračkog proizvođača vina Jako vino i njegov brand Vina Brač.

U sklopu obilježavanje Mjeseca borbe protiv raka dojke Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski" Supetar organizira predavanje na tu temu.

Na inicijativu Hrvatske stranke umirovljenika Supetar i u suradnji sa Srednjom školom Brač, Grad Supetar pokreće projekt "Internet i treća dob" i organizira besplatane tečajeve iz osnova rada na računalu za umirovljenike.


Prvi put u povijesti turizma u Bolu više od 100.000 ljudi je posjetilo i odsjelo u Bolu u jednoj godini.

Prva Bračanka čije će ime osvanuti na novom Hajdukovom dresu je Valentina Zelanović iz Sumartina.