POTEZANJE MRDUJEPo prvi put u sedmogodišnjoj povijesti potezanja Mrduje Šoltani su zabilježili uzastopnu pobjedu te će prema odluci časnog suda otočić još godinu dana biti u njihovom vlasništvu.

Litnji krnevalUvod u samu špicu sezone u Supetru, Supetarski litnji kalendar i neodoljivi zvuci irskog folk-rocka dupkom su napunili supetarsku rivu.

SEDMO POTEZANJE MRDUJEOve subote po sedmi put će Bračani i Šoltani uprit sve svoje kaiće, i sve svoje konope i sve svoje force ne bili ponovo u posjed osvojili otočić Mrduju.

Vanka reguleSvečanim otvaranjem u 20,30 sati i koncertom grupe Libar na rivi u Sutvanu večeras počinje 16. izdanje "Vanka regule", zasigurno jednog od najzanimljivijih ljetnih festivala u Dalmaciji pa i šire.

Srce litaDonosimo Vam pregled svih događanja na milnarskom kulturnom ljetu koje ove godine nosi naziv "Milnarsko srce ljeta 2014.".

Fil tilenSupetar -  Poznati glazbenik Fil Tilen nastupat će u sklopu Supetar Super Film Festivala, koji će se održati u subotu 19. srpnja u novootvorenome supetarskom klubu el Loco.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...