BRAČ U FILMOVIMA ZA AMERIČKE TURISTEU propragandnim filmovima namijenjenim američkim turistima koji se odnedavna vrte na Youtube-u jednu od glavnih uloga imaju naš otok i njegova prelijepa mista.

U SPLITU PREDSTAVLJEN LVC BRAČProšle je srijede u prostorijama Kluba u Ulici Ruđera Boškovića u Splitu predstavljen rad Lokalnog volonterskog centra “Brač”, prvog takvog centra s nekog od hrvatskih otoka.

NOVA GODINA, NOVI PLOVIDBENI REDUplovljavanjem u Novu godinu stupili su na snagu novi-stari plovidbeni redovi na trajektnim, katamaranskim i brodskim linijama nacionalnog brodara Jadrolinije.

OPROŠTAJ OD STARE GODINESupetarski su se radioamateri već na svoj uobičajeni način oprostili od Stare Godine skromnom proslavom i domjenkom koji je uslijedio nakon kraćeg sastanka Izvršnog odbora.

rezultati akcijePoznati su rezultati velike humanitarne akcije "Tjedan za Bračke pupoljke" koja se od 15. do 21. prosinca održavala na području čitavog našeg otoka.

Mir i dobroU svoj ovoj predblagdanskoj gužvi umalo smo vas zaboravili obavijestiti kako od 15. prosinca 2014. do 8. siječnja 2015. godine na području naše županije, pa tako i našeg otoka traje policijska operativna akcija "Mir i Dobro".

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...