MIDIN DODIR ZEJNE TREBOTIĆ KUŠETAPredstavljamo vam radove supetarske akademske slikarice Zejne Trebotić Kušeta koja svakodnevne odjevne predmete, obuću i asesoar svojim čarobnim dodirom pretvara u jedinstvena umjetnička djela.

TRIBINA O NASILJU NAD ŽENAMAMeđunarodni dan protiv nasilja nad ženama u Supetru se obilježava tribinom na Braču u organizaciji Zajednice žena 'Katarina Zrinski' Supetra na kojoj će o iskustvima u borbi protiv nasilja govoriti volonterke udruge za pomoć žrtvama nasilja "Bijeli krug".

biskup komaricaBanjalučki biskup Franjo Komarica, boravit će u Postirima od četvrtka 26. studenog do nedjelje 29. studenog vezano za slučaj mučeništva don Jurja (Đorđa) Gospodnetića.

 POČAST POGINULIM BRAČKIM BRANITELJIMAJučer su kod spomen obilježlja na Golom brdu našim bračkim vitezova koji su dali svoj život za slobodnu i neovisnu Hrvatsku počast odali njihovi suborci i predstavnici HRM-a.

HUMANITARNO ZELENI PROJEKTAktiva BRAČ udružila se sa Bračkim Pupoljcima i poziva Vas da sudjelujete u Humanitarno-zelenom projektu.

JadrankaLegendarnu kantautoricu opaka bolest već je duže vrijeme vezala za bolničku postelju, donosimo vam zapis naše mlade bračke glazbenice Zdravke Damjanović o posjeti svojem velikom glazbenom uzoru.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...