SJEĆANJE NA POGINULE BRAČKE BRANITELJEPrekjučer je na Golom brdu obilježena 23. godišnjica tragične pogibije heroja Domovinskog rata, naših bračkih vitezova Dragičević Nikole i Martinić Luke.

KAMENI SIMBOL ZA SIMBOL HRVATSKEPučišćani koji su biciklima krenuli u pohode Vukovaru, o čemu ste već čitali na našim stranicama, gradu heroju nose i poseban poklon.

OBLJETNICA BOJA U SPLITSKIM VRATIMA Prije dvadeset i tri godine, točno u 6 sati i 42 minute ratni brodovi bivše jugomornarice paljbom su zasuli grad Split, označilo je to početak velike pomorske bitke u Bračkom kanalu koja će u Domovinskom ratu ostati zabilježena pod nazivom Boj u Splitskim vratima.

OPROŠTAJ OD VESNE ORLANDINIJučer poslijepodne, Pučišća su se oprostila od pomoćnice ministra obrane RH Vesne Orlandini.

4. STUDIJSKO PUTOVANJE TZG SUPETRAU vikendu koji je za nama u organizaciji Turističke zajednice Supetar održano je 4. po redu Studijsko putovanje supetarskih turističkih djelatnika.

"FEJS" ZA BOGU PLAKATNekada je, i to ne tako davno, diskoteka "Faces club" bila najveća na Jadranu, danas ne samo da nije najveća nego nije više ni diskoteka već nijemi spomenik ljudske nebrige.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...