Vanka reguleSvečanim otvaranjem u 20,30 sati i koncertom grupe Libar na rivi u Sutvanu večeras počinje 16. izdanje "Vanka regule", zasigurno jednog od najzanimljivijih ljetnih festivala u Dalmaciji pa i šire.

Srce litaDonosimo Vam pregled svih događanja na milnarskom kulturnom ljetu koje ove godine nosi naziv "Milnarsko srce ljeta 2014.".

Fil tilenSupetar -  Poznati glazbenik Fil Tilen nastupat će u sklopu Supetar Super Film Festivala, koji će se održati u subotu 19. srpnja u novootvorenome supetarskom klubu el Loco.

MassimoMassimo Savić sa svojim bendom stiže danas na Brač točnije u Supetar u kojem večeras nastupa u prostoru Ljetnog kina u 21:30.

Milna fjeraJučer su Milnarani proslavili Dan općine i blagdan svoje nebeske zaštitnice Gospe Karmelske.

25 GODINA BISKUPSKE SLUŽBEU svom rodnom mjestu, među svojim Selčanima, biskup hvarsko-bračko-viški mons. Slobodan Štambuk proslavio je jučer 25-tu obljetnicu svoje biskupske službe.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...