PLAVAPlava zastava će se i petu godinu za redom zavijoriti na plaži Zlatni rat.

SURADNJANakon što je u ožujku ove godine gradonačelnica Grada Supetra sa svojim suradnicima posjetila Jastrebarsko s ciljem upoznavanja rada njihove gradske uprave i realiziranih jaskanskih projektata, suradnja ovih dvaju gradova nastavila se kroz kulturu.

IZBORNA SKUPŠTINA DVD SUPETARNa svojoj dvadesetoj sjednici koja je ujedno bila i izborna Skupština dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar izabrala je novog zapovjednika i njegovog zamjenika.

DPNEko akcijama "Jedan dan za čistiji Bol" (Bol) i "Zelenom čistkom" (Supetar), najvećem ekološkom volonterskom projektu u Hrvatskoj, obilježen je Dan planeta Zemlje.

INVPolako se vidi izgled buduće plaže za invalide, na Bjenačici, uz šetnicu prema plaži Zlatni rat.

RENATAU nedjelju 17.04.2016. plesači udruge "Studio Renata" sudjelovali su na 13. Plesnim susretima TREPS u organizaciji Centra za kulturu Trešnjevka u Zagrebu.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...