IMENOVANJA I RAZRJEŠENJA U HVARSKOJ BISKUPIJIDekretima biskupa mjesne Crkve Slobodana Štambuka došlo je do određenih personalnih promjena među biskupijskim klerom, i to prije svega u obnašanju župničkih službi, na području Hvarske biskupije.

VOISA DAN DRUGINakon vrhunskog dnevnog programa i druženja, kao što smo i očekivali Joey Negro rasplesao je sve prisutne na festivalu.

BRAČKA VEČER LIPOTEU organizaciji Udruženja obrtnika Brač u petak je održana prva Bračka večer lipote na prepunom Malom Placu u Supetru.

MRDUJA PONOVO BRAČKANakon što su po osmi put Bračani i Šoltani odmjerili snage u potezanju Mrduje ovaj otočić u Splitskim vratima odlukom Časnog suda pripao je Bračanima.

VIDOVA GORAPrije nekoliko dana krenulo je deset zanesenjaka na drugi po redu noćni uspon na Vidovu goru iz smjera Postira preko Gažula i planinarske kućice do vrha. Slijedi priča jednog od desetorice veličanstvenih, a i slika jedanaestog kojeg su sreli putem.

ZANIMLJIVO PREDAVANJE DR. IVA ŠIMUNOVIĆAPrekjučer se u galeriji "Ivan Rendić" otvoreno i argumentirano razgovaralo o problemima obalnog područja Hrvatske.

Turizam

Gastronomija

Gospodarstvo

Poziv na suradnju

Poziv na suradnju

Pozivamo Vas dragi naši čitatelji da zajedno sa nama sudjelujete u  kreiranju sadržaja portala... Imate zanimljivu fotografiju, frišku vijest ili važnu informaciju? Pošaljite je na naš mail redakcija@braconline.com.hr uz Vaše osobne podatke i mi ćemo je objaviti...