Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Prostorije Torcide BračSlužbene prostorije kluba navijača Hajduka Torcida u Supetru samo što nisu završene, do njihova otvaranja dijeli nas još samo nekoliko dana.

 

 

 Iz uprave kluba navijača torcida Brač pozivaju sve članove koji još nisu platili članarinu da je uplate što prije jer, kao što se vidi na priloženoj fotografiji, prostorije su pri samom kraju uređenja i nedostaje tek još nekoliko sitnica do konačnog otvaranja.

 Zato sve prijatelje i ljude koji vole Hajduk i koji se smatraju dijelom bračke Torcide Brač pozivamo da uplate članarinu i na taj način pomognu završetku radova u prostorijama u kojima će se članovi skupljati, zabavljati, raspravljati i navijati.

Bračonline, I.M.
Foto: Dino Martinović

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.