Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

aU četvrtak, 16. siječnja u prostorijama Knjižnice Supetar održat će se predavanje "Utjecaji predaka i prošlosti na naš život".

 

 

Na predavanju kojeg će voditi Mateja Tomšić Akengen predstaviti će se i program "Škola mudrosti" koja traje oko 1,5 godine. Ta se škola održava u nekoliko gradova i država. Predavanje će započeti u 17:30 sati

Na naš život utječe nasljeđe najmanje 7 generacija. Naši pretci su umrli, ali žive u nama, u našoj djeci, u našim unucima. To možemo dokazati biološki putem DNK, emocionalno putem svog karaktera. Nasljeđuju se fizičke karakteristike tijela, uma, pa i emocije, talenti, sposobnosti, način reagiranja na izazove, bolesti, nivo radosti i zadovoljstva, pogled na život, obrasci i način ponašanja naših predaka, ovisnosti, sklonost depresiji, sukobi u obitelji. Ovisnosti kao što je alkoholizam, ali i depresija u većini su slučajeva naslijeđene.
Pretci su izvor svega što iskusimo u životu, oni su korijenje, a mi smo plodovi. Ako korijeni nisu dobri onda ni plodovi neće bit dobri, a ako nešto nije u redu s plodom treba ići do korijena kako bi popravili te plodove.

 

Mateja Tomšić Akengen

je Ifa svećenica, inicirana i educirana za rad s energijama prirode. Osim toga terapeut je šamanskih tehnika koje se upotrebljavaju za iscjeljivanje i rad s podsvješću, kao što su Time line healing, vraćanje dijelova duša, rad s arhetipima, neurolingvističko programiranje, spiritualni je orijentator i voditeljica "Škole mudrosti" u Zagrebu, Zadru, Beogradu, Novom Sadu i Ptuju.

Više možete saznati klikom ovdje.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.