Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

USKRSSvim vjernicima, svim našim čitateljima i svim ljudima dobre volje želimo sretan i blagoslovljen Uskrs uz želju da Uskrsnu dobrotu i sreću podijelite s vašim obiteljima i prijateljima.

 

 

 

 

 

 

Poštovani naši čitatelji!

Slaveći Uskrs, pobjedu Isusove ljubavi, pobjedu svjetla nad tamom, želimo da i ove godine dolazak Uskrsa bude, Vama i Vašim obiteljima, utjelovljenje nadanja i Božjeg blagoslova u svakodnevnom poslu kojeg tako ustrajno i plemenito svjedočite.

Neka Vama i vašim obiteljima tajna Isusova uskrsnuća bude nadahnuće u svemu što radite za dobrobit običnog čovjeka našeg škoja.

 

 

Danas kad smo suočeni s brojnim iskušenjima i kad je život pojedinca, a poglavito obitelji i naše mladosti na prekretnici koja odvaja intimno od globalnog, neka i ovaj Uskrs, kao simbol novog života, Vama naši poštovani posjetitelji, Vašim obiteljima i prijateljima bude nadahnuće u oživotvorenju temeljnih kršćanskih vrijednosti, a prije svega uzajamne ljubavi, poštovanja i vjere u život i u čovjeka.

Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs!

Redakcija portala

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.