Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

KUŽINA O'ŠTAJUNA 2014. - RECEPT DANA 2U drugom receptu sa tradicionalne kulinarske manifestacije Kužina o'štajuna koja je ove godine posvećena hraniteljici Jadrana - srdeli nudimo vam punjene srdele po receptu kako ih spremaju u supetarskoj konobi Palute.

 

 

 


PUNJENE SRDELE (Palute)

Sastojci :
1 kg srdela , 20dag mozzarele, 10 dkg crnih maslina, 2 jaja, Prezla, sezam, Peršin, Sol, Papar, Ulje

 

Priprema:
Srdele očistimo i izvadimo kost. Posolimo, popaprimo pa punimo listićima mozzarele.
Zamotamo i učvrstimo štapićem. Pohujemo i przimo u ulju.
Posluzimo s krumpir salatom.

Dobar tek!

 

 

 

Konoba Palute

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.