Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

GLAS BRAČA 2014.Novo izdanje nekad vrlo popularnog natjecanja pjevača amatera "GLAS BRAČA", održano prošlog petka u sali supetarskog kina bilo je pun pogodak.

 

 

 

 

Nakon više godina u Supetru, održan je festival pjevača amatera koji su predstavljali bračke općine i grad Supetar. Iz osnovnih škola audicijom su odabrani sudionici festivala koji su pripremili 16 izvedbi popularnih domaćih skladbi.

Uz voditeljicu Petru Jakšić, plesni studio Renata iz Sutivana, Talent studio M, plesnu skupinu Penelpe express iz Supetra, mlade talente Anteu Škaričić, Ninu Arković i gošću iz Solina Lorenu Bućan, bila je to večer za pamćenje nezaboravna za publiku koja je uživala u izvedbama, ugodnoj, na trenutke i euforičnoj atmosferi.

U šou su posebno uživali roditelji, bake i djedovi koji su gledali svoje sinove, kćeri i unuke kako postaju zvijezde, pa makar i na jednu noć i naravno mladi izvođači koji su te večeri ostvarili svoje dječačke i djevojačke snove i nastupili na pozornici pod svjetlom reflektora poput njihovih glazbenih idola!

Osjetili su to mladi pjevači i plesači poneseni i ispraćeni sa pozornice gromoglasnim pljeskom i skandiranjem i to je ono što se ne zaboravlja. Svi zaslužuju veliku čestitku prvenstveno na hrabrosti, a naročito solisti, jer vjerujte, nije lako izaći na pozornicu pred prepunu dvoranu i otpjevati pjesmu. Nije lako, ali vrijedi truda.

Svi sudionici su dali su sve od sebe. Oduševljenje je izazvao nastup pobjednice večeri Stelle Marinković iz Donjeg Humca koja je podjednako uvjerljivo osvojila glasove žirija i srca publike .

 

Nastup Stelle Marinković, apsolutne pobjednice festivala 

 

Odličan nastup imale su i Augustina Mirić iz Supetra, koja je osvojila 2. mjesto publike i Laure Mihaljinec iz Miraca s osvojenim 3. mjestom publike.

Stručni ocjenjivački sud je pak je nagradio nastup Teute Stančić s 2. mjestom i Andree Arković, 3. mjestom (obje iz Sumartina), a veliki pljesak zaslužili su i svi ostali:
- LUCIJA ARKOVIĆ-VRGOČ
- DAJANA DRAGIČEVIĆ
- PETAR ARKOVIĆ
- GABRIELA BOROJEVIĆ
- KARLA ARKOVIĆ
- SARAH BUTKOVIĆ
- ANA ALFIREVIĆ
- ANTE BRTIČEVIĆ
- ANDREA ŽUVIĆ
- OZANA PAVLOVIĆ
- MORENA JERKOVIĆ.

"Veseli me da smo nakon puno godina održali manifestaciju. Drago mi je za podršku svih svakom pojedinom izvođaču, za pozitvnu atmosferu i prijateljsko ozračje na pozornici među natjecateljima, druženje i nova poznanstva.. Svi sudionici festivala su pobjednici! Hvala pokroviteljima što su podržali Festival i donatorima za cijeće, slatkiše, poklone, frizure, izlete, knjige koje su osigurali za našu djecu!" rekao je na kraju voditelj projekta Zoran Vrsalović – Peci, kojem zbog uspješnog oživljavanja jednog gotovo zaboravljenog projekta namijenjenog mladima od srce četitamo.

 Nastup Talent studia M

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.