Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

"Kako do više gostiju u svom apartmanu ili kući za odmor?" - najčešće je pitanje kojim se u pripremi sezone pitaju naši iznajmljivači turističkih kapaciteta, upoznajte jedan od novih modela poslovanja koji vam može dati odgovor na njega.  

Trendovi na tržištu iznajmljivanja apartmana, soba, vila ili kuća za odmor govore kako se sve više vlasnika odlučuje na provjereni model suradnje sa partnerom – organizatorom privatnog smještaja a besplatno oglašavanje, veća popunjenost i ušteda vremena samo su neki od razloga zbog kojega se iznajmljivači odlučuju upravo za ovu opciju.

Pojašnjenje funkcioniranja ovog modela popunjavanja smještajnih kapaciteta potražili smo kod Direct Bookera, vodećeg online organizatora privatnog smještaja u regiji, sa sjedištem u Dubrovniku, te područnim uredima i franšizama u Šibeniku, Zadru, Splitu, Zagrebu, Crnoj Gori, Sarajevu i Makedoniji.

Ukoliko ste iznajmljivač, i odlučite se na ovakvu vrstu suradnje, ono najvažnije za vas je da nemate troškove oglašavanja, pojasnili su nam u Direct Booker-u, pristupanjem modelu dobijate imate 24-satnu podršku i osobnog booking managera, koji se brine za maksimalnu popunjenost vašeg smještaja, te kontinuirano prati stanje na tržištu i što je najvažnije ova suradnja je potpuno otvorenog tipa što znači da iznajmljivač ne potpisuje ekskluzivni ugovor, već svoje kapaciteta i dalje može popunjavati i svojim kanalima prodaje.


U Dircet bookingu pri tome pokrivaju široka ponuda privatnog smještaja koja obuhvaća smještajne jedinice od vrhunskih luksuznih apartmana i vila, do studio apartmana i soba ukupno preko 4000 smještajnih jedinica za koje godišnje odrade preko 50 000 rezervacija i dovedu gotovo 200 000 gostiju. Prezentacija i on-line prodaja obavlja se na nekoliko stotina partnerskih kanala prodaje, među kojima su i najpopularnije svjetske stranice za rezervaciju smještaja, poput Booking.com-a, AirBnb-a, Expedie itd.

Uz sve to u ponudi su sadrži i brojne dodatne aktivnosti za vaše goste, ovisno o njihovim željama i potrebama: prijevoz, izlete, najam vozila, vodiča, zatim pogodnosti ili popuste u restoranima, klubovima, salonima za ljepotu, te još puno raznovrsnog sadržaja.

Ukoliko vas je sve ovo zainteresiralo za sve dodatne informacije svakako posjetite njihovu službenu web stranicu direct-booker.com ili kontaktirajte regionalnog predstavnika, bez obaveze, na 099/427-4414.  Sponzorirani članak

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn