Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Prošle je godine ekipa "Projekt: Općina Pučišća" osmislila, napisala i dizajnirala mapu Pučišća! Dizajn i tisak sufinancirali su češka zaklada Nadace Via u sklopu projekta RE:AKCIJA i Općina Pučišća. Mapa je tiskana u 200 primjeraka, a tiskane su i dvije table za vanjsko postavljanje.

 

 

 

Na mapi je 55 oznaka za kulturne i ugostiteljske objekte, poštu, parking i slično. Mapa je opremljena opisima i pričama koje se inače na ovakvim mapama ne nalaze, što je čini još posebnijom. Inspirirana je USE-IT mapom, koja mjesto opisuje iz perspektive mlađeg lokalnog stanovništva, odnosno ističu lokacije i znamenitosti koje su posebno bitne lokalnom stanovništvu, a koje nemaju nužno turističku vrijednost.

Ove godine, rade redizajn mape i dodaju joj još lokacija, a nadaju se obuhvatiti i Pražnica i Gornji Humac koja također zaslužuju svoje posebne mape.

Kako bi napravili dobru mapu koja uključuje sva važna mjesta u općini, neophodno je da se u njenoj izradi uključi javnost! Pozivaju sve koji imaju prijedloge, opise, savjete i komentare da im se jave porukom na faceebok stranici ili u komentarima ovdje.

 

MAPA OPĆINE PUČIŠĆA

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn