Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U organizaciji gradova i braniteljskih udruga, na otoke Brač i Vis napokon dolazi glazbeno scenski spektakl “Bitka za Vukovar“.

 U gradu Visu održat će se 29. svibnja s početkom u 20 sati u Hrvatskom domu a u gradu Supetru 30. svibnja s početkom u 20 sati u kino dvorani Supetar.

Glazbeno scenski spektakl "Bitka za Vukovar" jedinstvena je predstava tijekom koje uz projekciju filma o obrani Vukovara, gledatelji po prvi puta mogu pogledati i izložbu ratnih fotografija nastalih na prvoj liniji obrane Vukovara. Predstava je edukativnog karaktera u njoj glume, pjevaju i plešu djeca iz gradova Visa i Supetra a zbog upotrebe specijalnih zvučnih i svjetlosnih efekata gledatelji će imati dojam da i oni sudjeluju u bitki za Vukovar.

Do sada je "Bitka za Vukovar" izvedena u 117 gradova i općina u Hrvatskoj i svijetu, u njoj je sudjelovalo preko 4500 izvođača a pogledalo ju je preko 35000 gledatelja. Predstava ima posebnu suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja te preporuku Agencije za odgoj i obrazovanje.

Pozivamo stariju djecu i mlade te sve one koji žele vidjeti i osjetiti kako se vodila bitka za Vukovar u kojoj je 1803 Hrvatska branitelja, u potpunom okruženju, 88 dana odolijevalo napadima 40.000 neprijateljskih vojnika.

Ulaz na predstavu se ne naplaćuje.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.