Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Prošlog je petka u supetarskoj Gradskoj vijećnici održana redovna godišnja sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar.

 

 

 

Na sjednici su razmotrena i usvojena Izvješća o radu Upravnog odbora i Zapovjedništva društva te financijsko izvješće i završni računa za prošlu godinu. Skupština društva burnim je pljeskom pozdravila objavu o dodjeli velike godišnje nagrade Splitsko-dalmatinske županije svom dugogodišnjem zapovjedniku, sada zamjeniku predsjednika društva Ivanu Jakšiću Žili za njegov dugogodišnji samoprijegoran rad u vatrogastvu.
U nastavku sjednice Skupštini se obratila nova stara gradonačelnica Supetra Ivana Marković, a prigodne pozdravne riječi uputili su i predstavnici ostalih bratskih otočkih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Na koncu je održana i prezentacija novog vatrogasnog doma a njegova osvijetljena maketa u mrklom mraku sale izazvala je prave ovacije prisutnih.
Nakon završetka sjednice Skupštine druženje je nastavljeno u konobi Vinotoka.

 

Fotografije: Ivan Stazić

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn