Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ronilački centar Draulik Milna organizirao je danas čišćenje podmorja u Milni. Tijekom jutra očišćeno je nekoliko kilometara milnarske vale i plaža Bijaka.

 

 

 

Akcija čišćenja podmorja organizira se svake godine s ronilačkim centrom Draulik i Turističkom zajednicom Općine Milna, a ove godine čišćenju su se odazvali i Nautički centar Milna, djelatnici Komunalnog poduzeća Meštralun i volonteri iz Milne.

Zanimljivo je da je među volonterima bilo i djece predškolskog i školskog uzrasta koja će sudjelovanjem u ovakvim akcijama naučiti voljeti i čuvati svoje more i ekološku osviještenost i ljubav prema našim plažama i našemu moru prenijeti i nekim novim generacijama.

 

 

Foto: Hrvoje Gabrić

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.