Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Supetra, u povodu Dana grada i Blagdana sv. Petra i Pavla, dodijeljene su plakete i nagrade Grada.

 

 IVOR IVELIĆ- Plaketa Grada Supetra za naročita sportska postignuća u podvodnom ribolovu
lvor lvelić sedmerostruki je klupski prvak Kluba za športski ribolov "Arbun" iz Supetra, te uz Nikšu Trebotića, najuspješniji podvodni ribolovac "Arbuna" u povijesti. lvor lvelić se u 2016. godini okitio s dva od ukupno mogućih četiri naslova u Hrvatskoj. Na međužupanijskom prvenstvu južnog Jadrana održanom u Podgori osvojio je zlatnu pojedinačnu i zlatnu ekipnu medalju, zajedno sa Nikšom Domančićem i lvom lvelićem. Na nacionalnom prvenstvu održanom u Supetru, u srpnju 2016. osvojioje 4. mjesto. Svojim je odličnim rezultatima ostvarenim u 2016. godini zauzeo visoko 3. mjesto na završnoj rang listi Hrvatskog saveza za Sportski ribolov na moru u podvodnom ribolovu za 2016. godinu i izborio reprezentativni status od 1. siječnja 2017. godine. Zajedno sa svojim klupskim kolegama doveo je KŠR "Arbun" na 1. mjesto završne rang liste klubova Hrvatskog saveza za športski ribolov na moru, u podvodnom ribolovu za 2016. godinu.

NEDA RAJEVIĆ - Plaketa Grada Supetra za iznimnu predanost u poslu uređenja svake kale, kantuna, kanala, skale i fuge u Supetru
Neda Rajević dugogodišnja je radnica Komunalnog drustva Grad d.o.o. iz Supetra. Svojim velikim zalaganjem i iznimnom predanošću poslu Neda svakodnevno doprinosi ljepšem izgledu grada Supetra.Nikada joj nije bilo teško prelaziti kilometrepo Rivi, Glavici, Vrdolcu...da bi svaka kala, svaki kantun,skala i fuga, bili čisti i uredni. Neda Rajević svojposao zaista radi s lakoćom i osmijehom, uvijek spremna za pomoć i akciju.

KARNEVALSKA UDRUGA MONADE - Nagrada Grada Supetra – skupna za organizaciju Međunarodnog Bračkog ljetnog karnevala 10. rujna 2016. godine, najvećeg karnevalskog događanja održanog u Supetru
Karnevalska udruga "Monade" osnovana je 2012. godine s ciljem oživljavanja karnevalske tradicije grada Supetra i organizacije karnevalskih događanja, a 20. rujna 2016. godine udruga je bila organizator Medunarodnog bračkog ljetnog karnevala. Supetarskom rivom prodefiliralo je više od 1000 maski, podijeljenih u 36 grupa iz 11 europskih zemalja. Bila je to daleko najveća karnevalska povorka ikad održana u Supetru i ogromna turistička promocija našega grada. Karnevalska  udruga"Monade" svojim cjelokupnim, isključivo volonterskim radom, daje izniman doprinos očuvanju karnevalskih običaja i kulturne baštine grada Supetra.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.