Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TISAK NA MAJICE

Općina Sutivan na svojoj je najljepšoj šetnici kroz perivoj palmi postavila tri 3D slike velikog formata autora Filipa Mrvelja, najpoznatijeg crtača 3D slika iz Hrvatske.

 

 

 

Na oko 50m2 prikazana je antička baština u Sutivanu koja leži u ruševinama ispod temelja postojećih kuća, antički brodolom sa kamenim teretom sarkofaga nedaleko Sutivana i jedinstveno geološko otkriće tragova asteroida koji je uzrokovao izumiranje dinosaura što su ranije hodali na području našeg otoka. Izbor ovih specifičnih tema pruža neobičan i zabavan uvid u inače teže dostupne lokalitete te ih na 3D način predstavlja mještanima i gostima koji mogu kroz objektive fotoaparata i mobitela ostvariti interakciju sa anamorfnim crtežima.

Ovaj projekt osigurat će brojne sate zabave stivanskim gostima čije će fotografije obići svijet, a Sutivanu osigurati primat u ovom vidu povezivanja zabave i učenja o specifičnostima svog lipog mista.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.