Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

"Uz malo lavura do lipih montura" naziv je kreativne i reciklažne modne radionice za djecu koja je u Bolu započela 1. kolovoza u bolskom Domu kulture, pod vodstvom uspješne i talentirane modne dizajnerice Antonie Jakšić Dorotić.

 

 

 

Djeca se još mogu priključiti radionici sljedećih dana. Na radionici će se izrađivati nakit, ukrasi i torbe, sve inspirirano morskim i drugim zanimljivim motivima. Kako se u bolskom Domu kulture tijekom zime održavao humanitarni zimski buvljak, dio preostalih materijala, odjeće i predmeta iskoristit će se u izradi "lipih montura" u reciklažnoj dječjoj radionici, uz nove materijale i ideje voditeljice, kao i same djece. Radionica je zamišljena za djecu uzrasta od 6 do 14 godina i besplatna je za sve polaznike.

Svaki kreativni proces u početku je nepoznanica, no zasigurno će radionica na kraju donijeti zanimljive radove i iznenađenja. Dječje kreacije će po završetku radionice biti predstavljene na zajedničkoj izložbi ili reviji.

Radionicu je organizirao Centar za kulturu Općine Bol i dio je 28. Bolskog lita, manifestacije kulture i zabave, koja svake godine sadržajno obuhvati i programe za djecu i najmlađe.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.