Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ana Rita Puljić je trogodišnja djevojčica koja nikad nije stala na svoje noge, a velika želja joj je da pleše sa prijateljicama. Boluje od teške bolesti mišića, spinalne mišićne atrofije koja nažalost zahvaća i pluća tako da djeca s tom dijagnozom do 4. godine završe na respiratoru.

 

 

 

Ana Rita ima mogućnost liječenja u Njemačkoj, ali cijena jedne injekcije je 100 000 eura, a treba ih primiti godišnje barem pet.

U želji da bar malo pomognu, bračke klape Blaca, Bracera, Morbin, Pastura, Timbar, Užonca i Volat i Bračko folklorno društvo Ciciljona nastupit će na humanitarnom koncertu 1. listopada u 19,30 sati u Pastoralnom centru sv. Josipa u Postirima.

Umjesto naplate ulaznice prikupljat će se dobrovoljni prilozi, a svi koji žele pomoći uplatu mogu izvršiti i na račun:

HR2125000093206359029
Manuel Puljić
Rotimlja bb
88360 Stolac

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.