Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Imenovano je 12 načelnika policijskih postaja s područja Policijske uprave splitsko-dalmatinske među kojima i nova načelnica PP Brač u Supetru.

 

 Nikola Milina, glavni ravnatelj policije, potpisao je Rješenja o imenovanju koja su donesena u četvrtak, a imenovani kandidati na svoja nova  radna mjesta načelnika postaja službeno će zasjesti 16. listopada, kada prestaju mandati njihovim prethodnicima, i to za rok od pet godina.

Tako će bračku policijsku postaju slijedećih pet godina voditi Katica Jelinčić koja je dosad bila pomoćnica načelnice u PP Brač.

Svi kandidati su prošli pisano testiranje znanja te je s njima obavljen razgovor nakon čega je Slobodan Marendić, načelnik PU splitsko-dalmatinske predložio kandidate, a glavni ravnatelj ih imenovao.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.