Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Naime, tvrtka Dremel službeno je uvrstila Pučišćanina Joška Radića u projekt “Maker“, projekt namijenjen  posebno nadarenim kreatorima/stvaraocima.

 Joško Radić Pic pasionirani maketar minijaturnih kamenih crkava, zvonika i kućica postao je poznat izvan našeg otoka kad je započeo sa svojim najvećim poduhvatom do sada, izradom kamene minijature bazilike sv. Petra u Rimu.

Kako se u izradi iste kosristi upravo Dremelovim alatima ova svjetski poznata tvrtka izabrala ga je  za svojeg prvog Dremel “Makera” iz naše regije, koja je sastoji od 11 zemalja južne i jugositočne Europe.

Tvrtka Dremel diljem je svijeta poznata kao izumitelj i proizvođač višenamjenskog alata velike brzine. Svi njihovi proizvodi odražavaju posvećenost tvrtke inovaciji i kvaliteti. Danas marka Dremel, zbog kvalitete i učinkovitosti, uživa ugled među uradi sam majstorima i hobistima.Tvrtku Dremel® osnovao je 1932. godine Albert J. Dremel u Wisconsinu u SAD-u. Tvrtka je danas dio globalne mreže Bosch Grupe, a njezini se proizvodi distribuiraju u više od 90 država preko specijalizirane trgovačke mreže. Dremel alati smatraju se savršenim rješenjem za brojne zadatke i izazove u kojima su potrebni preciznost, čak i za najdetaljnije poslove, kao i vrhunski alat za obrtnike i hobiste dakle majstore čije znanje i vještina graniči s umjetnošću.

Time je ovo priznanje našem Jošku još važnije i slađe, čestitamo.

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn