Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ured načelnika Općine Nerežišća raspisao je javni natječaj za ostvarivanje prava na isplatu novčanih potpora - stipendija učenicima srednjih škola i redovnim studentima koji imaju prebivalište na području Općine Nerežišća.

 

 

 

Natječaj je oglašen 10. listopada na Internet stranici i na oglasnim pločama Općine Nerežišća.

Za školsku/akademsku godinu 2017./2018. odobrava se:

10 stipendija u iznosu od 300 kuna mjesečno za učenike drugih, trećih i četvrtih razreda srednjih škola koji su u prethodnoj godini obrazovanja ostvarili prosjek ocjena od najmanje 4,50.

20 studentskih stipendija
- u iznosu od 300 kuna mjesečno studentima prve godine studija koji su završnu godinu srednjoškolskog obrazovanja završili s odličnim uspjehom,
- u iznosu od 400 kuna mjesečno studentima druge, treće i četvrte godine stručnog te preddiplomskog studija, prve i druge godine diplomskog studija, te druge, treće, četvrte, pete i šeste godine integriranog studija, koji imaju prosjek ocjena najmanje 2,50, i koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili najmanje 30 ECTS bodova.

Odluku i javni natječaj možete preuzeti OVDJE

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn