Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ured načelnika Općine Nerežišća raspisao je javni natječaj za ostvarivanje prava na isplatu novčanih potpora - stipendija učenicima srednjih škola i redovnim studentima koji imaju prebivalište na području Općine Nerežišća.

 

 

 

Natječaj je oglašen 10. listopada na Internet stranici i na oglasnim pločama Općine Nerežišća.

Za školsku/akademsku godinu 2017./2018. odobrava se:

10 stipendija u iznosu od 300 kuna mjesečno za učenike drugih, trećih i četvrtih razreda srednjih škola koji su u prethodnoj godini obrazovanja ostvarili prosjek ocjena od najmanje 4,50.

20 studentskih stipendija
- u iznosu od 300 kuna mjesečno studentima prve godine studija koji su završnu godinu srednjoškolskog obrazovanja završili s odličnim uspjehom,
- u iznosu od 400 kuna mjesečno studentima druge, treće i četvrte godine stručnog te preddiplomskog studija, prve i druge godine diplomskog studija, te druge, treće, četvrte, pete i šeste godine integriranog studija, koji imaju prosjek ocjena najmanje 2,50, i koji su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili najmanje 30 ECTS bodova.

Odluku i javni natječaj možete preuzeti OVDJE

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.