Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TISAK NA MAJICE

Ususret Božiću i danima zajedništva, mira i ljubavi, kada ispraćamo Staru i pripremamo se za dolazak Nove 2018., Grad Supetar i Turistička zajednica Grada , uz pomoć supetarskih udruga, sportskih klubova, škole, vrtića i župe, organiziraju Božićne programe.

 

 


U školskoj  športskoj dvorani odvijat će se sportska natjecanja, humanitarni turniri  i priredbe.Za utorak 19.prosinca baletni studio Renata priprema Plesni Božićni šušur, u srijedu 20.12. u organizaciji MNK Supetar održat će se Završnica 1. kola Bračke malonogometne lige,  u petak 22. prosinca dvorana će biti puna djece, sudionika Božićne priredbe Dječjeg vrtića Mrvica, Osnovne škole Supetar i Srednje škole Brač, a u subotu 23. prosinca  odvijat će se  humanitarni malonogometni turnir „4kafića – Crveni križ Brač“.

Srijeda 27.prosinca donosi Štafetijadu Brač - sportski susret malih sportaša Brača, Splita i Imotskog, a četvrtak 28. prosinca, malonogometni turnir za djecu Zvončići - NK Jadran.

Vrijedni i kreativni učenici u Osnovnoj školi Supetar, 13. prosinca organiziraju Humanitarnu izložbuBožićnih ukrasa.

Muški zbor Brodosplit,  jedan od najcjenjenijih hrvatskih zborova održat će Božićni koncert u župnoj crkvi u petak 15. prosinca.

Klapa Intrade s Tomislavom Bralićem, jedan od najpopularnijih vokalnih sastava u Hrvatskoj,nakon ovogodišnjih nastupa u najvećim dvoranama u zemlji, svoju jedinstvenu koncertnu atmosferu donose i u Supetar, u četvrtak 21. prosinca u 19:30.

Božić će biti veseliji i topliji uz Udruženje obrtnika Brač koje će, u subotnje jutro 23. prosinca, uz glazbeni program na rivi, pripremati bakalar i fritule, a tradicionalnu Božićnu čestitku pripremaju i supetarske kulturne udruge na koncertu Supetarska Božićna kartulina u župnoj crkvi, na svetog Stjepana 26.prosinca.


Dobrodošli na Božićne programe u Supetru!

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.