Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U dvorani Hrvatski dom u Nerežišćima danas je na blagdan svetog Nikole održana prigodna svečanost.

 

 

 

Svečanost je otvorio općinski načelnik koji je, nakon uvodnog dijela, obavijestio prisutne da je još u tijeku javni poziv za dodjelu Božićnica umirovljenicima i osobama bez primanja iznad 65 godine.

Potom je uručio sedam novčanih potpora za novorođenu djecu u iznosu od 7.000,00 kuna za svako novorođenče što je zasigurno jedan od razloga zašto nerežiška općina bilježi pozitivne demografske rezultate.

Okupljenu djecu zabavljala je Produkcija Z iz Splita s predstavom "Tko sam, što sam?", a radost je dosegla vrhunac kad je među mališane stigao sveti Nikola s darovima.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.