Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TISAK NA MAJICE

Kako bi se podsjetili koja je zapravo emocija u temelju onoga što nam je danas poznato kao Valentinovo učenici Srednje škole Bol su sudjelovali u nekoliko Valentinovskih izazova.

 

 

 

Učenice 4a razreda Andrea Zlatar i Lea Mihaić napravile su prezentaciju u kojoj su podsjetile na porijeklo Valentinova, osvježile sjećanje na snagu ljubavi kroz priču o splitskim Romeu i Juliji - Andriji i Palmini. Odabrale su citate o ljubavi, pjesnika i poznatih ljudi, ukazujući na njihovo tumačenje osjećaja koji povezuje cijeli svijet, ponudile svoja objašnjenja o najjačoj sili u svemiru i na kraju sve zaokružile prekrasnom pjesmom koju je pjevala Whitney Houston - Greatest Love of All.
Učenici 3a razreda su dali svoj doprinos odabirom pjesama koje su njima simbol pokretačke snage.
Učenica 4a razreda Karla Štambuk je naslikala svoju interpretaciju ideje ljubavi.
Učenica 3b razreda Rafaela Marinković je odabrala recept za zaljubljene.
Učenici 4a su se uspješno okušali u pisanju limerick-a ( kratke zabavne pjesme od 5 stihova u kojoj se rimuju 1. 2. i 5. te 3. i 4. stih).
Učenici 1a razreda su pisali popise koji su uključivali 10 razloga koji njihove prijatelje čine posebnima, a 2a razred je izrazio svoja razmišljanja na temu "Mogu li životinje osjetiti ljubav?" Njihova kloegica Pia Marić je također napisala pismo Gospođi Ljubav, u kojem nas podsjeća na sve ono što uzimamo zdravo za gotovo i o čemu bismo češće trebali razmišljati.
Mi smo se zabavili, a vama koji ovo čitate želimo da osjetite ljubav u svoj njezinoj ljepoti!

Padlet o tome mogu li životinje osjetiti ljubav pogledajte OVDJE.

                                              "Ljubav" - autorica Karla Štambuk

Prilog i fotografije: Rovena Trivanović i Petra Kokeza

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.