Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Splitska gaming organizacija otvorila je prijave za drugi po redu regionalni eSport turnir pod nazivom ''Battle4Split 2018'' u kojem će se timovi iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije boriti za nagradni fond od 25 000 kn.

 Kvalifikacijski turniri u najpopularnijim računalnim igrama CS:GO i League of Legends održavaju se od 10.3. do 28.4., a najbolji timovi će ostvariti ulaznicu za LAN završnicu u Splitu! Naime, završnica digitalne bitke za Split održat će se kroz dva vikenda za redom; 18.-20.5. timovi će se, kao i prošle godine, na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu boriti u CS:GO i League of Legends igrama, dok je period 25.-27.5. rezerviran za najpopularniju digitalnu inačicu nogometa FIFA18 u trgovačkom centru Mall of Split.

Sudjelovanje je besplatno i otvoreno za sve.

Zahvaljujući suradnji sa Splitsko-dalmatinskom županijom / ICT županijom, u sklopu manifestacije održat će se i humanitarni FIFA 18 turnir za Dječji dom Maestral.
Natjecatelji će biti predstavnici lokalnih tvrtki, a sva prikupljena kotizacija će biti donirana u humanitarne svrhe.

Sve informacije na www.battleforsplit.com i www.facebook.com/battle4split

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn