Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Dan 17. travnja proglašen je međunarodnim danom borbe za prava seljaka. Proglasila ga je svjetska mreža za prava seljaka La Via Campesina i prihvatio cijeli pokret za prehrambeni suverenitet.

 

 

 

LAG Brač i Udruga Ekološki proizvođači Brač dan obilježavaju malim sajmom i susretom Eko škola s Brača, ispred svoga ureda u Centru Arnerić u Supetru.

Posjetite sajam, kupite ekološke proizvode i informirajte se o domaćim ekološkim proizvođačima, domaćim sortama i njihovoj genetskoj raznolikosti.

Bit će predstavljena i Bračka košarica u sklopu koje možete ispuniti i kratku anketu i pomoći u realizaciji ovog otočnog eko projekta.

Izlagači će svoje proizvode predstaviti u 9 sati, a s programima bračkih eko škola se možete upoznati u 14 sati u uredu LAG-a Brač.

LAG Brač ima dan otvorenih vrata od 9 do 15 sati, stoga iskoristite priliku i informirajte se o radu i mjerama LAG-a Brač i o radu udruge Ekoloških proizvođača Brač.

U 18,30 sati bit će održana Skupština eko proizvođača Brača.

PROGRAM
Utorak, 17. travnja 2018.

9,00 do 16,00 sati - Prodajni sajam ekoloških proizvođača otoka Brača (PZ Supetar, OPG Zogeterra, OPG Žuvić, OPG Franulić)

9,00 do 15,00 sati - Otvorena vrata LAG / LAGUR ureda

13,30 sati - Predstavljanje projekta Bračka košarica

14,00 sati - Susret bračkih Eko škola

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.