Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Delegacija DVD-a Supetar bila je prošlog tjedna u Baranjskom Petrovu Selu, kod svojih prijatelja vatrogasaca gdje su se okupili i članovi DVD-a Štaglinec iz Podravine. Okupljeni su, nakon nekoliko mjeseci suradnje, potpisali povelju o bratimljenju između tri spomenuta društva.

 Svečanom potpisivanju povelje prišlo se nakon posvete uređenih prostorija DVD-a Baranjskog Petrovog Sela.

Povelju su ispred domaćina potpisali predsjednik Marko Torjanac – mlađi i zapovjednik Vedran Juratović, ispred DVD-a Štaglinec predsjednica Matea Golubić i zapovjednik Igor Međimirec te ispred DVD-a Supetar predsjednik Nikica Maričić i tajnik Jakov Zlatar.

Gosti su iznenadili svoje domaćine i prigodnim poklonima – DVD Štaglinec ih je počastio umjetničkom slikom i tortom, a bračani sa dva zaštitna odijela za pristup vatri i dva velika zidna sata izrađena od bračkog kamena.

Nastavak potpisivanja povelje slijedi uz Dan grada Supetra, koncem lipnja i uz Dan grada Koprivnice, početkom studenog.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.