Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Zavod za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije objavio je Javni poziv kojim poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte da pismenim putem iskažu namjeru za sudjelovanje u pregovaračkom postupku javne nabave Usluga hitnog sanitetskog prijevoza vodenim putem za otoke Brač i Šoltu.

 
Rok za iskazivanje interesa je do 1. lipnja 2018. godine a isti se može dostaviti pismenim putem na adresu Zavod za hitnu medicinu Splitsko dalmatinske županije, Spinčićeva 1, 21 000 Split i/ili na e-mail: adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Kontakt osoba je Mirna BoticaLešnjak, mag.oec., tel: 021/663-193, e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Kompletan tekst Javnog poziva možete pročitati ili preuzeti u privitku ove obavijesti.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (Javni-poziv.pdf)Javni-poziv.pdf

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.