Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Antonio Eterović iz Pučišća, jučer je odradio najdužu triatlon utrku koja se smatra jednom od najtežih na svijetu.

 

 

 

Utrka "Ironman" koja se održava Kanarskim otocima, na otoku Lanzarote, najteža je od svih zbog jakoga vjetra, sunca i 2600 m čistoga uspona. Utrka se sastoji od 3,8 km plivanja, 180 km bicikliranja i 42 km trčanja. Na utrci je sudjelovalo više od 3000 natjecatelja.

"Ako postoji nešto što čini ovaj život zanimljivim, onda su to ciljevi. Ja mislim da me ciljevi čine sretnim, boljim i zadovoljnijim i mogu svima samo preporučiti da se fokusiraju na sebe i na svoje ciljeve. Onda će odjednom postati sve drugo manje bitno. Jedan od velikih ciljeva bio mi je završiti jedan Ironman triatlon. I uspio sam. Htio bih zahvaliti svima koji su mi svo ovo vrijeme pisali i koji su bili sa mnom u cijeloj pustolovini, a bilo ih je!!! Trenirati za takav event zahtjeva jako puno odricanja i discipline. Ustvari, treniraš stalno sam, jer jedino vrijeme kad mogu trenirati je vrijeme prije posla i nakon posla. Hvala još jednom, a možda nekoga i potaknem da se malo više bavi sportom. Pozdrav svima doma iz Lanzarote!" - izjavio je Antonio nakon utrke.

Svaka čast Antonio!

 

Izvor: fb Pučišća

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.