Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Agencija Delminium travel uvela je nedavno izletničku liniju katamaranom "Mala sirena" svakog četvrtka, do 27.rujna 2018.godine kojom će povezivati Split, Milnu i Komižu, odnosno Split, Brač i Vis.

 

 

 

Polazak prema Komiži je iz splitske luke u 9 sati, iz Milne u 9,40 sati. U povratku, katamaran kreće iz Komiže u 18 sati, a iz Milne prema Splitu u 19,10 sati.

Cijena povratne karte do Komiže iznosi 200 kuna, dok cijena karte u jednom smjeru iznosi 100 kuna. Cijena na relaciji Milna-Komiža je ista kao i na relaciji Split-Komiža.

Ova brza linija je odličan izbor i za goste s Brača koji kroz pet organiziranih izleta iz Komiže mogu upoznati otok Vis, istražiti njegovu povijest, jedriti na falkuši ili pak doživjeti ljepotu Modre špilje.

Dodatne informacije dostupne su na Delminium travel, tel. 021/643-422 ili mail: info@delminiumtr

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.