Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jadrolinija, naš nacionalni brodar, sinoć je nama bodulima opet propustila pokazati da se na nju i njene trajekte mogu s povjerenjem i u svakom trenutku osloniti.

 

 Da ne kompliciramo, iskazi brojnih putnika koji su se sinoć namjeravali vratiti na Brač njihovom posljednom linijom, onom u 23:59 a koji su ojađeni i iznervirani jutros kontaktirali našu redakciju govore slijedeće-.

Isplovljenje posljednjeg trajekt koji je sinoć iz Splita u 23.59 trebao krenuti za Supetar odgođeno je za sat vremena dok se ne smiri grmljavinsko nevrijeme praćeno jakom kišom koje je te večeri divljalo iznad srednje Dalmacije. Za više od 200 putnika što domaćih bodula što stranaca od kojih su neki bili i sa malom djecom to je isprva izgledalo kao vrlo razumna odluka pa su smirivanje nevremena odlučili pričekati u prostorijama Jadrolinije na splitskom terminalu. Tri kvarta od ure kasnije nevrijeme se primirilo i kad su putnici očekivali ukrcaj i isplovljavanje za Supetar djelatnici Jadrolinije su ih obavijestili kako će rečeni trajekt za Supetar isploviti tek ujutro!

Putnici su potom uredno pušteni u brod u kojem im nije preostalo ništa drugo nego da se u salonima što ugodnije smjeste i dočekaju jutro i najavljeno isplovljavanje.

Djelimo mišljenje mnogih putnika kako ovo definitivno nije bio potez koji služi na čast našem brodaru, gaf je tim veći što se dogodio u trenutku kad smo već dobrano zagazili u turističku sezonu u kojoj se svim silama pokušavamo pokazati i pozicionirati kao top turistička destinacija.

Trebalo je postupiti drukčije, ako ne zbog nas bodula koji svakodnevno ovisimo o njihovim vezama sa kopnom onda bar zbog turista koji svojim novcem pune sve naše džepove, pa i njihove. 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.