Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Prošlog je tjedna šest bračkih vatrogasnih časnika završilo obuku za navođenje protupožarnih zrakoplovima.

 

 

 

Višednevnu teorijsku obuku pohađali su u bazi u Divuljama a završni praktični dio, upoznavanje sa djelovanjem i operativnim postupcima samih zrakoplova i posada 855. Protupožarne eskadrile Hrvatskog ratnog zrakoplovstva tijekom gašenja požara obavili su u 93. Zrakoplovnoj bazi Zemunik kod Zadra nakon čega su i pristupili ispitima koje su svi odreda s uspjehom i položili.

Program je na koncu uspješno završilo šest bračkih vatrogasaca, Tino Štambuk (DVD Selca), Stipe Marinković i Toma Stipičić (DVD Bol) te Nikola Martinić Dragan, Frane Mladineo i Jakov Zlatar (DVD Supetar).

Čestitamo!

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.