Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Program XII. Male noćne regate, koja se tradicionalno održava u Postirima, počinje u petak, 10. kolovoza u 18 sati, na postirskom novom mostu, radionicom za modele jedrilica na daljinsko upravljanje (Dragon force) uz vodstvo instruktora HJS na koji se mogu prijaviti sva zainteresirana djeca.

 

 

U 21 sat slijedi jedinstveni doživljaj na bazenu hotela Pastura ,na koncertu mandolinskog orkestra Sanctus Domnio iz Splita, koji je na natjecanju u Italiji 2015. godine proglašen najboljim mandolinskim orkestrom na svijetu.

U subotu 11. kolovoza, u luci Postira u 18 sati starta Little evening Optimist Cup za polaznike škole jedrenja JK Postira i zainteresirane mlade jedriličare, a glavni događaj, Mala noćna regata. počinje u 22 sata.

Proglašenje rezultata regata i tradicionalni ples uz Ljetno kino na kojem će po prvi puta zaplesati i PlesačSporogStepa, bend iz budućnosti je na programu u 24 sata.

Mala noćna regata proglašena najboljim događajem vezanim uz tradiciju prošle godine u Hrvatskoj.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.