Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Donosimo program Milnarskog srca ljeta do 16. kolovoza.

 

 

 

 

Večeras, 10. kolovoza, održat će se završni koncert masterclassa prof. Anne Kandinskaye na violini u župnoj crkvi Gospe od Blagovijesti. Koncert koji organizira međunarodna ljetna škola UZMAH počinje u 21 sat.

Dani kampanela koji su se trebali održati u subotu, 11. kolovoza, odgađaju se za rujan.

U nedjelju, 12. kolovoza, također u organizaciji UZMAH-a, održat će se završni koncert masterclassa prof. Natalie Gvozdetskaye na violini u župnoj crkvi Gospe od Blagovijesti. Koncert počinje u 21 sat.

U ponedjeljak i utorak, 13. i 14. kolovoza, u 10 sati održat će se radionica Milnarske riči i kviz za djecu ''O cakavici'' ,''Sve po našu“.

Radionice za djecu i mlade „Cirkuske vještine“ održavat će se 13, 14, 16. i 17. kolovoza od 8 do 10 sati i od 18.30 do 21.30 sati i 18. kolovoza od 8 do 10 sati. Na predstavi 18. kolovoza u 19 sati moći ćete vidjeti nove vještine polaznika radionica.
Radionicu organizira GOHAPPY, a održava se u kampu Gea Viva u Milni.

U ponedjeljak, 13. kolovoza, zaigrajte balote na turniru koji će se održati u Butordolcu. Prijaviti se možete na broj 091 530 9494 do 11. kolovoza.

U utorak 14. kolovoza, svratite u Bobovišća na fjeru. U 18.30 sati je svečana misa i procesija nakon koje slijedi memorijalni turnir u balotama 'Rajko Trebotić' s početkom u 20 sati. Nakon turnira uživajte u druženju uz piće i roštiljadu.

U srijedu 15. kolovoza, Milna slavi blagdan Velike Gospe koji će obilježiti svečanom misom i procesijom u 18.30 sati u župnoj crkvi Gospe od Blagovijesti. Nakon mise i procesije slijedi otvorenje izložbe u galeriji Servantes, a navečer će se na Rivi za zabavu pobrinuti Harpoon Blues Band.

U četvrtak, 16. kolovoza, zaplešite uz Nenada Vetmu na Rivi. Nastup počinje u 22 sata.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.