Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Nakon što je grmljavinsko nevrijeme jučer zahvatilo sjeverni Jadran, sredinom proteklog dana proširilo se na srednjodalmatinski akvatorij. Najjače je bilo između Hvara i Korčule gdje su pale znatne količine oborina, uz olujne udare zapadnog vjetra, pa je bilo i spašavanja jahti i brodica.

 

 

 

U olujnom moru pokraj Milne zateklo se dvoje srpskih državljana, a spasili su ih ministar rada Marko Pavić i jedan mještanin. Tihomir Proševski i njegova kći Violeta su pola sata pokušavali usidriti brod, no sidro je bilo preslabo da zadrži brod zbog valova i udara vjetra, te se konop koji drži sidro zapleo u propeler motora i brod je ostao bez pogona. Otac i kći su u jednom trenutku pali s broda u more i nisu se mogli popeti natrag, te je postojala opasnost da ih valovi bace na oštre stijene. Zahvaljujući ministru rada Marku Paviću i jednom mještaninu koji su im pomogli, prošli su bez težih ozljeda.

 

Foto: 24 sata

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.