Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Predškolsko doba je važan period u kojem se izgrađuje ljubav prema kretanju i sportu, a stvaraju se i zdrave navike.

 

 

 

 

Pravilnim i redovitim kretanjem i vježbanjem omogućuje se niz dobrobiti: normalan motorički razvoj koji utječe i na ostale segmente razvoja poput kognitivnog, emocionalnog i socijalnog razvoja djeteta i ujedno se zadovoljava djetetova potreba za kretanjem i igrom koja je jedna od temeljnih potreba djeteta…“

A znaju to i mladi mještani Pučišća, koji su uljepšali početak nove pedagoške godine u Dječjem vrtiću „Stinčica“ u Pučišćima. Naime, skupina mladih predvođena ekipom: Martina Antičević, Ivica Putvinor, Petar Kale, Ela, Antonija Pipo, Toni Martinić, Aco i Luka Pići, nakon turnira „Paleta ball“, donirali su 3.000,00 kn za nabavu novih sportskih rekvizita: košarka za male i košarkaška lopta, motorički tunel, set sportskih rekvizita i 4 vreće za skakanje.

Djeca i tete Dječjeg vrtića Pučišća od srca zahvaljuju donatorima uz obećanje da će ovi sportski rekviziti biti u svakodnevnoj upotrebi kako bi iz njihovog vrtića izašli brojni budući sportaši.

 


Fotografije i tekst: Fb Pučišća/DV Pučišća

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.