Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Narodni radio je, u suradnji s tvrtkom QBen, koja proizvodi pametne klupe, pokrenuo akciju u kojoj daruje tri pametne klupe nekom od slušatelja, u različitim gradovima Hrvatske.

 

 Akciju su nazvali 'Pametna klupa za pametni grad', a ono što je različito od ostalih nagradnih igara je to što slušatelji ne osvajaju klupe za sebe, nego za svoj grad!

Pametne klupe QBen Wave imaju:
• 4 USB punjača
• 2 bežična punjenja
• Internet 3G/4G
• LED rasvjetaZadatak slušatelja, koji žele modernizirati svoj grad, je da u Facebook komentaru na FB stranici Narodnog ispod statusa objave fotografiju lokacije s objašnjenjem zašto bi se pametna klupa uklopila u njihov najdraži park, ulicu, šetnicu ili trg. Narodni će odabrati najzanimljiviju prijavu i ostvariti nečiju pametnu želju.

Rok za prvi FB status je već istekao no imamo još dvije prigode

2. Drugi FB status 5.10. + proglašenje prvog dobitnika

3. Treći FB status 12.10. + proglašenje drugog dobitnika

4. 19.10. proglašenje zadnjeg dobitnikaUkoliko želite potaknuti svoje sugrađane i sumještane da se uključe u akciju, slobodno šerajte ovu informaciju na svojim službenim stranicama, društvenim mrežama ili glasilima. Ukoliko netko od vas bude dobitnik, kontaktirat će Vas s Narodnog radija u vezi s preuzimanjem nagrade.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.