brac online

I na drugom Svjetskom prvenstvu u branju maslina koje se od 11. do 14. listopada održavalo u Postirima naslovom prvaka okitila se reprezentacija Hrvatske.

 Nakon izuzetno uspješnog prvog izdanja Svjetskog prvenstva u branju maslina 2017., Turistička zajednica općine Postira i Poljoprivredna zadruga Postira organizirale su i drugo Svjetsko prvenstvo u branju maslina.

U žestokoj konkurenciji timova iz Mađarske, Crne Gore, Slovenije, BiH, Nizozemske, Španjolske, Francuske, Velike Britanije, SAD i Grčke ipak je na koncu pobijedila naša ekipa sastavljena od četvero berača iz Postira i Dola koja je u zadanom vremenu od 45 minuta predvođena svojim kapetanom Jakšom Gospodnetićem u u stoljetnom je Maslinskom vrtu sv. Josipa iznad Postira uspjela ubrati 67 kg maslina.

Čestitamo svim sudionicima a posebice našim šampionima uz želje da podvig ponove i dogodine.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.