Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Za izvrstan rad na eTwinning projektu Future of our health Srednja škola BOL dobila je najviše europsko priznanje.

 

 Nastavnice Rovena Trivanović i Petra Kokeza, te učenici 2.a i 3.a razreda i učenica 4.a razreda nagrađeni su sa European Quality Label-om, što je najviše moguće priznanje za eTwinning projekt.

Čestitamo!

Što je eTwinning?

eTwinning, još uvijek, velikom dijelu javnosti velika nepoznanica. No taj projekt tijekom 2015. godine slavi desetu godišnjicu. eTwinning je pokrenut u siječnju 2005. na inicijativu Europske komisije. Cilj osnivanja eTwinninga bio je ohrabriti škole u Europi da postanu partneri u projektima, koristeći različite oblike IKT. Nakon 10 godina, eTwinning je postao najveća online zajednica škola u Europi, s više od 280 000 registriranih djelatnika iz 130 000 vrtića i škola.

Učitelji iz svih zemalja sudionica mogu se prijaviti i koristiti eTwinning online alate (Portal i Radnu površinu) kako bi se međusobno pronalazili, susretali u virtualnom okruženju, razmjenjivali ideje i zadatke, okupljali u Skupinama, zajedno učili na Događajima za učenje i surađivali na zajedničkim online projektima.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.