Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jugo stvara velike probleme u prometu na splitskom, zadarskom i riječkom području, zbog čega su u prekidu pojedine trajektne, brodske i katamaranske linije.

 

 

 

Danas, 28. listopada u prekidu su katamaranske linije 9603 Jelsa - Bol - Split i 9601 Milna - Rogač - Split i trajektna linija 638 Sumartin - Makarska.

Detaljnije informacije i obavijesti možete provjeriti na službenoj stranici Jadrolinije.

Iz HAK-a obavještavaju da je zbog olujnog juga otvorena samo za osobna vozila dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i Delnica, a obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar (DC3),
Kiša i jak vjetar usporavaju promet i vozi se uz ograničenja brzine na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče na cijeloj dionici između tunela Mala Kapela i naplate Karamatići.

Zbog jakog vjetra uz ograničenje brzine vozi se i na autocesti A10 na dionici od Čarapina do čvora Ploče.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji, središnjoj Hrvatskoj, Istri i na širem riječkom području.

Ako krećete na put prethodno se informirajte o stanju prometa na stranicama Jadrolinije i HAK-a.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.