Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Vatrogasci grada Supetra, koprivničkog Štaglinca i Baranjskog Petrovog sela završili su prošle subote proces tripartitnog bratimljenja njihovih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

 

 Potpisivanjem tripartitne povelje pobratimstva završen je proces bratimljenja između ova tri Dobrovoljna vatrogasna društva započetom u svibnju u baranjskom Petrovom Selu nastavljenom u lipnju u Supetru na otoku Braču i završenom u subotu u koprivničkom Štaglincu.

Povelju su  potpisali predsjednici i zapovjednici svih triju Dobrovoljnih vatrogasnih društava a svečanom su činu potpisivanja uz vatrogasce triju društava prisustvovali  i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić, gradonačelnica Grada Supetra Ivana Marković, predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader, glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković, zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije  Zvonimir Habijan kao i brojni drugi istaknuti gosti.U pozdravnim govorima potpisnika povelje i gostiju istaknuto je kako se ovakvim bratimljenjima doslovce spajaju različiti dijelovi naše zemlje, grade mostovi prijateljstva među njenim građanima i potvrđuje činjenica kako su upravo vatrogasci najveća organizirana snaga koju imamo.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.