Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Tradicionalnim humanitarnim Božićnim sajmom u Sutivanu završio je tjedan  bračkih pupoljaka, manifestacija čiji ukupni prihod ide udruzi za djecu s poteškoćama u razvoju Brački pupoljci.

 Jučer je u Sutivanu bilo prelijepo, sajam je okupio mnoštvo ljudi , starih i mladih koji su zajedno jeli, pili, pjevali, družili se i veselili a sve u nastojanju da pomognu najranjivijima i najpotrebitijima među nama... našoj djeci s posebnim potrebama.


Iza ovog tjedna posvećenog našim Pupoljčićima stoji puno, puno volonterskog truda i rada, svih velikih i malih Bračana koji su se na različite načine uključili u akciju a ako već moramo izdvojili bi klape, Turanj, Blaca, Veras, Alegrija, Contra, Volat, Užanca i Cicaljona, limenu glazbu Brassčuta, GSS koja je okupljenima upriličila pravu Božićnu bajku sa Djedom Božićnjakom, klapu Kontra koja u ovakvim prigodama uvijek rado zapjevaju i kao šlag na kraju, cure i dečke iz Udruge Syndrom down 21 iz Splita, koji su čisto veselje i radost, duša ovog sajma svake godine.U organizaciji svega poseban su doprinos dale općina Sutivan, TZ Sutivan, udruga Svijet kao cvijet i Crveni križ sa nezaobilaznim Matom Mladinom.

 

Fotografije: FB Brački pupoljci

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.